S.C. MC ANA CONCEPT SRL
Nr. Reg. Com.: J40/17915/19.10.2021
CUI: RO30376830
Sediu social: Str.Diaconu Coresi nr.53, Sector 1, Bucuresti
RO15INGB0000999903088054
ING Bank

Tot continutul site-ului https://lenjerii-annes.com este proprietatea MC ANA CONCEPT SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul scris al MC ANA CONCEPT SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar si cu precizarea sursei, dar fara acordul expres al MC ANA CONCEPT SRL, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Accesul dumneavoastra la acest site se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

S.C. MC ANA CONCEPT va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. MC ANA CONCEPT se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau produse noi.

Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legislatia in vigoare.

S.C. MC ANA CONCEPT nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de infomatii cauzate de orice defectiune sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mail-urile expediate de contact@lenjerii-annes.com nu contin virusi informatici. De asemenea, S.C. MC ANA CONCEPT nu raspunde de defectiuni care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit siteul.

S.C. MC ANA CONCEPT isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.
Pretul produselor MC ANA Concept atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale site-ului sau erori, pretul afisat pe site poate sa nu fie cel real, in aceste cazuri, MC ANA Concept va informa clientul asupra pretului corect.

Pretulpoate fi modificat de catre MC ANA Concept, in orice moment, fara preaviz.

Livrarea si plata produselor
Termenul de livrare al produselor cumparate de la firma noastra, in mod normal se incadreaza intre 3-5 zile, din momentul inregistarii comenzii si numai dupa confirmarea telefonica sau prin e-mail a comenzii.

In conditii speciale MC ANA CONCEPT SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare cu anuntarea clientului asupra respectivei intarzieri bine intemeiate.

Modalitatea de livrarea produselor acasa sau la firma este realizata prin intermediul firmei de curierat rapid.

Cheltuielile de transportsunt suportate de catre Client.

In momentul primirii coletului, verificati integritatea ambalajului. Daca ati constatat ca ambalajul este deteriorat si credeti ca produsul a fost afectat, va rugam sa ne contactati telefonic imediat. Noi nu expediem produse in ambalaje deteriorate iar reprezentantii firmei de curierat nu preiau produse cu ambalaje deteriorate. Nu suntem responsabili pentru deteriorarea ambalajelor / produselor pe durata transportului.

Platase poate face ramburs, in momentul primirii coletului de la curier sau online, prin transfer bancar:

Cont bancar deschis la banca ING BANK.
Nume: SC MC ANA CONCEPT SRL
IBAN: RO15INGB0000999903088054

In cazul comenzilor peste 500 lei transportul este oferit gratuit, iar pentru valori mai mici de 500 lei, se percep taxe de curierat care vor fi agreate cu dumneavoastra in momentul confirmarii comenzii.

Politica de returnare
MC ANA CONCEPT ofera produse de foarte buna calitate.

Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa , si verificati daca produsul corespunde necesitatilor dvs. din toate punctele de vedere. Daca totusi detaliile furnizate nu va sunt suficiente , contactati-ne la adresa de e-mail contact@lenjerii-annes.com sau la nr. de telefon 0736.667.851. Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati.

Daca totusi sunteti nemultumit de produsul primit, il puteti returna impreuna cu documentele insotitoare, iar noi va vom inapoia contravaloarea acestuia in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra.

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Cheltuielile de transport cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator.

Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs. la adresa noasta de e-mail: contact@lenjerii-annes.com sau telefonic la 0736.667.851 De obicei, veți primi raspunsul prin e-mail sau telefonic în termen de o zi lucrătoare, pentru a vi se confirma sau nu returul.

Produsul se returneaza in ambalajul original, impreuna cu documentele care atesta cumparararea lor, folosind aceeasi firma de curierat cu care s-a facut expedierea.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

MC ANA CONCEPT poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

ATENTIE !!!

Nu puteti returna produsul daca acesta a fost folosit sau deteriorat.
Nu puteti returna produsele personalizate

Garantie

In caliatate de producator,  SC MC ANA CONCEPT SRL, asigura garantia produselor in conformitate cu prevederile și limitările Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si cu cele ale Ordonantei de Guvern nr. 21/1992 privind protectia consumatorului, pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere.

Garantam ca produsul achizitionat de la SC MC ANA CONCEPT SRL este un produs sigur, nou(nefolosit) si fara defect.

Important: Garantia se aplica doar in cazul in care cumparatorul face dovada achizitiei produsului conform facturii fiscale sau a bonului fiscal.

Garantia nu este aplicabila si SC MC ANA CONCEPT SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel, de defectele care pot aparea din cauza:

  • procesului de curatare/ spalare/ intretinere care nu respecta instructiunile specifice fiecarui produs, indicate conform etichetei produsului;
  • depozitarii sau utilizarii produselor in conditii de umiditate;
  • decolorarii ca urmare a expunerii la soare sau alte surse puternice de caldura; repararii sau modificarii facute de persoane neautorizate;
  • uzurii normale a produsului;
  • utilizarii in conditii improprii, incorecte, de catre cumparator, altele decat cele pentru care produsul a fost conceput.

In cazul neconformitatii produsului, cumparatorul are dreptul de a solicita SC MC ANA CONCEPT SRL repararea produsului, inlocuirea acestuia sau, dupa caz, restituirea contravalorii aferente produsului.

Orice masura reparatorie nu poate depasi 15 (cincisprezece) zile calendaristice, de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta lipsa de conformitate a produsului.

Deteriorarile produselor, cum ar fi, de exemplu: petele, rupturile care nu au fost aduse la cunostinta SC MC ANA CONCEPT SRL in momentul receptionarii produsului de catre cumparator, in vederea acordarii garantiei, nu sunt acoperite de garantie. Interventiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere si curatare, precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput duc la anularea garantiei.

Atentie: Nu taiati eticheta interioara a produsului, lipsa etichetei duce automat la pierderea garantiei.

Pentru orice problema referitoare la produsele noastre, va rugam sa ne instiintati in scris la adresa  de e-mail: contact@lenjerii-annes.com sau sa ne contactati telefonic la  numarul de telefon: 0736.667.851.

DESCARCA INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE (pdf)

 

Litigii
Orice litigiu aparut intre MC ANA CONCEPT si clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din orasul Furnizorului.
Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, Clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si Termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil incheiat.

În cazul în care sunteți nemulțumit de modul în care lenjerii-annes.com  a rezolvat o dispută, aveți dreptul de a apela la un sistem alternativ de rezolvare a disputelor – de exemplu în platforma europeană de soluționare online a litigiilor („SOL”), pusă la dispoziție de Comisia Europeană sau prin procedura de soluționare alternativa a litigiilor (“SAL”) pusa la dispoziție de ANPC.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii utilizare, MC ANA CONCEPT si clientii isi asuma in totalitate aceste conditii.

Pentru orice sugestii sau comentarii va rugam sa ne contactati prin email: contact@lenjerii-annes.com sau telefon 0736 667 851